Odeljenje za carinsko i špeditersko zastupanje posluje u svim poslovnim jedinicama Adam špeda.

Sedište kompanije se nalazi u Subotici, a poslovne jedinice u Dobanovcima, Sremskoj Mitrovici, Somboru, Senti i Šapcu.

U oblasti carinskog posredovanja, za svoje klijente, Adam šped pronalazi najbolja rešenja koja će unaprediti njihovo poslovanje i smanjiti troškove.

Naš pristup u carinskom i špediterskom posredovanju jedinstvenim čine:

  • Široka paleta usluga koju smo spremni da pružimo, radeći uvek u interesu;
  • Preko 20 ovlašćenih carinskih agenata;
  • Redovni i privremeni uvoz i izvoz, tranzit, reeksport, posredovanje prema inspekcijama, pravni saveti, „Adam šped bankarska garancija“ i sve druge konsultantske usluge za kojima se može pojaviti potreba;
  • Naš stručan tim je prepoznatljiv po uspešnoj saradnji sa svim učesnicima u carinsko-špediterskom postupku, a osnovni cilj je isporuka robe u dogovorenom roku, a sa optimalnim troškovima.

Ukoliko za vašu robu želite najsigurniji i najbrži vid carinjenja, kontaktirajte naš tim!

Pišite nam!

Pošaljite vaš zahtev za carinjenje i javićemo Vam se u najkraćem roku.

Konsalting

Konsalting

U cilju uštede vremena i izbegavanja grešaka koje se mogu javiti usled nepoznavanja propisa, Adam šped vam nudi konsultantske usluge u oblasti spoljnotrgovinskog poslovanja.
Pročitajte više

Carinjenje

Carinsko zastupanje

Odeljenje za carinsko i špeditersko zastupanje posluje u svim poslovnim jedinicama Adam špeda: Subotica, Dobanovci, Sremska Mitrovica, Sombor, Senta i Šabac.
Pročitajte više

Radionica

Radionica

Naš tim pruža usluge i daje savete o preventivnom održavanju vozila, intervalima održavanja, odgovarajućim delovima i pravovremenom obavljanju odgovarajućih radnji.
Pročitajte više

Parking

Parking

U poslovnim jedinicama u Subotici i Beogradu, pored magacina, posedujemo i, u potpunosti osvetljen, izbetoniran i ograđen parking za putnička vozila i kamione.
Pročitajte više

Skladištenje

Skladištenje

Našim klijentima nudimo usluge pouzdanog i visokokvalitetnog skladištenja robe, na tri lokacije. U okviru skladišnih kapaciteta, postoje carinske i necarinske zone.
Pročitajte više

Logistika

Sektor transporta

Sektor transporta i logistike vrši organizaciju prevoza pošiljki drumskim, avionskim i brodskim transportom 24 časa dnevno, 7 dana nedeljno, tokom cele godine.
Pročitajte više