Adam šped poseduje i sopstvene magacinske prostore. U Subotici i Beogradu, svojim klijentima možemo da  ponudimo usluge skladištenja robe u najsavremenijim i najmodernijim uslovima.

U Subotici, naš magacin raspolaže sa 9.000 paletnih mesta, a u Beogradu imamo dva skladišta, jedno sa ukupno 8.000 paletnih mesta. Svaki naš magacin ima službu fizičkog obezbeđenja i video nadzor.

Naša skladišta poseduju carinski i komercijalni deo, što znači da kod nas možete skladištiti robu koja je pod carinskim nadzorom ili u domaćem prometu.

Zaposleni u  Adam šped-ovim magacinima su obučeni za pružanje svih vrsta usluga – manipulacija robe, komisioniranje, etiketiranje, dodatno pakovanje i drugo.

Ukoliko za vašu robu želite najbolje i najbezbednije mesto, kontaktirajte nas.

Pišite nam!

Pošaljite vaš zahtev za skladištenje i javićemo Vam se u najkraćem roku.

Konsalting

Konsalting

U cilju uštede vremena i izbegavanja grešaka koje se mogu javiti usled nepoznavanja propisa, Adam šped vam nudi konsultantske usluge u oblasti spoljnotrgovinskog poslovanja.
Pročitajte više

Carinjenje

Carinsko zastupanje

Odeljenje za carinsko i špeditersko zastupanje posluje u svim poslovnim jedinicama Adam špeda: Subotica, Dobanovci, Sremska Mitrovica, Sombor, Senta i Šabac.
Pročitajte više

Radionica

Radionica

Naš tim pruža usluge i daje savete o preventivnom održavanju vozila, intervalima održavanja, odgovarajućim delovima i pravovremenom obavljanju odgovarajućih radnji.
Pročitajte više

Parking

Skladištenje robe

U poslovnim jedinicama u Subotici i Beogradu, pored magacina, posedujemo i, u potpunosti osvetljen, izbetoniran i ograđen parking za putnička vozila i kamione.
Pročitajte više

Skladištenje

Skladištenje

Našim klijentima nudimo usluge pouzdanog i visokokvalitetnog skladištenja robe, na tri lokacije. U okviru skladišnih kapaciteta, postoje carinske i necarinske zone.
Pročitajte više

Logistika

Sektor transporta

Sektor transporta i logistike vrši organizaciju prevoza pošiljki drumskim, avionskim i brodskim transportom 24 časa dnevno, 7 dana nedeljno, tokom cele godine.
Pročitajte više