Međunarodni transport

Spremni smo da izađemo u susret svim zahtevima koji se tiču vremena i mesta prijema i isporuke robe.

Drumski transport

Mi smo kompanija specijalizovana za pružanje svih logističkih usluga kako u domaćem, tako i u međunarodnom drumskom transportu.

Avionski transport

Mi za vas ne organizujemo samo avio transport, već kompletnu uslugu carinskog posredovanja.

Brodski transport

Adam šped brodski transport podrazumeva prevoz robe rečnim ili pomorskim putem. Najčešće vršimo brodski transport robe iz Kine.

Sektor transporta i logistike vrši organizaciju prevoza pošiljki:

  • Drumskim transportom
  • Avionskim transportom
  • Brodskim transportom. 

Težište poslovanja je na drumskom prevozu širom Evrope koji organizujemo uglavnom vozilima iz sopstvenog voznog parka i vozilima naših dugogodišnjih kooperanata.

Međunarodni i domaći drumski transport se odvija u kontinuitetu 7 dana nedeljno, 24 časa dnevno. Spremni smo da izađemo u susret svim zahtevima klijenata, koji se tiču vremena i mesta prijema i isporuke robe. Preko 90% isporuka se izvrši našim vozilima, što pokazuje veliku snagu firme i pouzdanost isporuke robe.

Efikasnost konkurentne strategije kompanije se prepoznaje prvenstveno po konkurentnoj ponudi međunarodnog drumskog transporta.

Organizujemo pun i delimični utovar, kao i zbirni transport širom Evrope.

Pišite nam!

Pošaljite vaš zahtev za logistiku i javićemo Vam se u najkraćem roku.

 Uspešna saradnja sa međunarodnim partnerima nam obezbeđuje široku mrežu linija i kratke rokove isporuke robe od Velike Britanije, Španije i Portugalije do Istočne Evrope, od zemalja Beneluksa i Nemačke, preko našeg regiona, do Turske.

Drumski vozni park Adam šped-a se sastoji od 100 vozila marke mercedes. Vozila poseduju erkondišn sisteme: šleperi, solo kamioni (12t, 7,5t i 3,5t), kombi i pikap vozila do 3,5 t. Sva vozila su praćena GPS sistemom što omogućava klijentu potpunu vidljivost i praćenje kretanja robe u realnom vremenu i pruža  dodatnu sigurnost u toku same realizacije isporuke.

Logistički provajding u pomorskom i avio prevozu obuhvata:

  • LCL i FCL usluge, od Dalekog Istoka do regionalnih luka: Rijeka (Hrvatska), Kopar (Slovenija), Bar (Crna Gora) i Solun (Grčka);
  • Obezbeđivanje OBC-a, obezbeđivanje čarter letova (Beograd, Temišvar, Budimpešta).

Konsalting

Konsalting

U cilju uštede vremena i izbegavanja grešaka koje se mogu javiti usled nepoznavanja propisa, Adam šped vam nudi konsultantske usluge u oblasti spoljnotrgovinskog poslovanja.
Pročitajte više

Carinjenje

Carinsko zastupanje

Odeljenje za carinsko i špeditersko zastupanje posluje u svim poslovnim jedinicama Adam špeda: Subotica, Dobanovci, Sremska Mitrovica, Sombor, Senta i Šabac.
Pročitajte više

Radionica

Radionica

Naš tim pruža usluge i daje savete o preventivnom održavanju vozila, intervalima održavanja, odgovarajućim delovima i pravovremenom obavljanju odgovarajućih radnji.
Pročitajte više

Parking

Skladištenje robe

U poslovnim jedinicama u Subotici i Beogradu, pored magacina, posedujemo i, u potpunosti osvetljen, izbetoniran i ograđen parking za putnička vozila i kamione.
Pročitajte više

Skladištenje

Skladištenje

Našim klijentima nudimo usluge pouzdanog i visokokvalitetnog skladištenja robe, na tri lokacije. U okviru skladišnih kapaciteta, postoje carinske i necarinske zone.
Pročitajte više

Logistika

Sektor transporta

Sektor transporta i logistike vrši organizaciju prevoza pošiljki drumskim, avionskim i brodskim transportom 24 časa dnevno, 7 dana nedeljno, tokom cele godine.
Pročitajte više

Pišite nam!

Pošaljite vaš zahtev za logistiku i javićemo Vam se u najkraćem roku.