Kompanija Adam šped je specijalizovana za pružanje svih logističkih usluga kako u domaćem, tako i u međunarodnom drumskom transportu.

Zahvaljujući  iskusnom timu zaduženom za transport i logistiku, vaša roba će efikasno i bezbedno biti dopremljena do željene destinacije kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Bilo da  vam je potreban transport za svega nekoliko komada ili paleta robe (zbirni transport), ili imate veliku količinu robe koja će zauzeti kompletno vozilo (solo transport), ista će biti prevezena na željenu destinaciju bezbedno, sigurno i u skladu sa dogovorenim rokom isporuke.

Činjenica da 90% domaćeg i međunarodnog transporta realizujemo sopstvenim vozilima, čini Adam šped jedinstvenim na tržištu drumskog transporta i ujedno pokazuje dodatnu snagu i još veću sigurnost za klijente.

 

Činjenica da 90% domaćeg i međunarodnog transporta realizujemo sopstvenim vozilima, čini Adam Šped zaista jedinstvenim na tržištu drumskog transporta i ujedno pokazuje dodatnu snagu i sigurnost za klijente.

Svakako, naša dugogodišnja saradnja sa međunarodnim partnerima nam dodatno olakšava efikasnu realizaciju transporta robe širom Evrope: od Ujedinjenog Kraljevstva, preko Španije i Portugalije do Istočne Evrope, ali i zemalja Beneluksa i Nemačke, zatim zemalja Balkanskog poluostrva i Turske.

Naše usluge transporta omogućavaju prevoz svih vrsta robe. Bilo da  je reč o komercijalnoj robi, opasnoj robi (ADR roba) ili je u pitanju vangabaritna roba za koju su potrebne posebne dozvole za transport, mi ćemo bez poteškoća organizovati i realizovati transport.

Ako koristite  naše usluge međunarodnog i drumskog transporta kretanje vaše robe možete pratiti u realnom vremenu zahvaljujući savremenom GPS sistemu kojim su opremljena sva naša vozila.